Rij je in de maanden april en mei met de Molmobiel voor het eerst naar Postel? Dan krijg je er een gratis consumptie bovenop! Je geniet van een gratis abdijbier, een frisdrank of een koffie in Gasthof 'De Beiaard'.

Niet enkel de rit naar Postel is nieuw, elke weekdag rijdt de Molmobiel uit om inwoners met een vervoersproblematiek naar een leuke bestemming te brengen. Bekijk snel de kalender en reserveer je plaatsje!

Wie een plaats reserveert in de Molmobiel wordt thuis opgehaald en met andere inwoners naar de bestemming gebracht. Samen met de chauffeur en je medereizigers bepaal je hoe laat de bus je terug naar huis brengt.

Wekelijkse bestemmingen
Onze bestemmingen zijn Colruyt, de dinsdagmarkt, Aldi, Bistro Apollon, de rommelmarkt in Geel en Postel. Deze bestemmingen komen wekelijks terug.

Themaritten op woensdag

Op woensdag rijdt de bus afwisselend naar verschillende bestemmingen:

· Tuincentrum Van Gastel in Balen

· De pannenkoekenboot in Mol

· Kledingzaak Damart in Lommel

· Kledingzaak Beylemans in Olmen

· De bibliotheek of 't Getouw in Mol

· Zilvermeerhaven Port Aventura in Mol

Ook de zomer- en kerstmarkt in Ten Hove zullen op de agenda staan!

Hoe reserveer je de Molmobiel?

Wil je gebruik maken van de Molmobiel?

1. Maak je dan eerst gratis lid via de dienst seniorenplus.

2. Reserveer uiterlijk twee dagen vooraf je rit via het nummer 014 33 16 00 of kom langs aan de balie van dienst seniorenplus in Ten Hove, Jakob Smitslaan 22.

Hoeveel kost een rit?

Je betaalt 0.33 euro per kilometer én 0.50 euro instapkosten, zowel voor de heen als de terugrit. Je betaalt enkel de kilometers van bij je thuis tot op de bestemming. De kilometers die de bus rijdt om bijvoorbeeld een andere gebruiker op te halen, rekenen we niet aan.

Meer info: dienst seniorenplus, 014 33 16 00, dienstseniorenplus@gemeentemol.be